Bestil online eller ring på 511 608 26 eller 511 608 27. Se vores retter og menukort herunder.
StartersSashimiNigiri SushiKaburimakiUramakiFutomakiHosomakiSushi MenuerRispapirYakitoriLuksus yakitoriWokTilbehør og desserter
OBS OBS OBS: Vi holder ferie fra den 1.-24. Juli 2024
OBS! OBS! OBS! Åbningstider Jul og Nytår.
Den 24. December, 25. December, 26. December og 1. Januar har vi LUKKET.
Mandag - Torsdag 12.00-22.00 / Fredag - Søndag 12.00-22.00
Download menu - Download English menu - Download drinks menu
OBS: Betaling skal ske i butikken. Vi tager imod kort- samt kontant betaling. Ved online bestilling ringer vi op for at bekræfte ordren for at sørge for alt er korrekt.
5 stk. pandestegte japanske gyoza dumplings. Drysset med sesam og toppet med friske forårsløg. Serveret med soya, sort eddike og ingefærs dip.
Ris, seared tun toppet med koriander, salt, chilipulver, yuzudressing.
8 stk. Dybstegte laks, avocado. Toppet med flamberet laks, wasabimayo og katsuobushi (bonito tun flager).
8 stk. Dybtstegt reje og avocado. Toppe tmed tun, spicymayo, chilipowder og grønt
8 stk. Dybtstegt reje og avocado. Toppet med avocado , tobiko, grønt, teriyaki.
8 stk. Dybtstegt reje og avocado. Toppet med flamberet laks, spicymayo, teriyaki og grønt.
8 stk. Suger snaps, Avocado, Agurk, Sesame. Laks, Tun, Rejer blandt med goma dressing og forårsløg.
6 stk. Avocado, agurk og teriyaki. Vælg mellem: dybtstegt laks eller dybtstegt tun.
20 stk. Nigiri: 2 laks, 2 tun, 2 rejer Uramaki: 8 ebi tempura futomaki, 6 california
14 stk. nigiri: 2 laks, 2 tun, 2 rejer, 2 flamberet laks, 2 seared tun, 2 rejer deluxe, 2 laks tartar.
24 stk. Futomaki: 6 dybstegt laks, 6 dybstegt tun, 6 dybtstegt rejer, 6 rawnrice sumo.
14 stk. Nigiri: 1 avocado, 1 inari. Furomaki: 6 kakiyaki sumo, 6 vegetar sumo.
14 stk. sushi sammensat af vores kyndige sushikok. Indeholder 6 stk. nigiri og 8 stk. maki.
* Hvis man har ønsker til hvilken sushi der skal være i menuen, så er i velkommne til at komme med ønsker.
24 stk. sushi sammensat af vores kyndige sushikok. Indeholder 8 stk. nigiri og 16 stk. kaburimaki.
* Hvis man har ønsker til hvilken sushi der skal være i menuen, så er i velkommne til at komme med ønsker.
36 stk. sushi sammensat af vores kyndige sushikok. Indeholder 8 stk. nigiri og 16 stk. kaburimaki og 12 stk. futomaki.
* Hvis man har ønsker til hvilken sushi der skal være i menuen, så er i velkommne til at komme med ønsker.
48 stk. sushi sammensat af vores kyndige sushikok. Indeholder 12 stk. nigiri og 24 stk. kaburimaki og 12 stk. futomaki.
* Hvis man har ønsker til hvilken sushi der skal være i menuen, så er i velkommne til at komme med ønsker.
62 stk. sushi sammensat af vores kyndige sushikok. Indeholder 20 stk. nigiri og 24 stk. kaburimaki og 12 stk. futomaki og 6 stk. sashimi.
* Hvis man har ønsker til hvilken sushi der skal være i menuen, så er i velkommne til at komme med ønsker.
60 stk. sushi sammensat af vores kyndige sushikok. Indeholder 8 stk. nigiri 24 stk. uramaki, 12 stk. futomaki og 16 stk. hosomaki.
72 stk. sushi sammen sat af vores kyndige sushikok. Indeholder 16 stk. nigiri, 16 stk. uramaki, 16 stk. kaburimaki, 12 stk. futomaki, 8 stk. rispapir og 4 yakitori.
* Hvis man har ønsker til hvilken sushi der skal være i menuen, så er i velkommne til at komme med ønsker.
Den japanske homestyle gul karry med kylling eller oksekød. Gulerod, broccoli, champignon, løg, peberfrugt.
Rød karry pasta, oksekød eller kylling, kokosmælk, rød peber, løg, kaffir limeblade og thai basilikum.
VÆLG MELLEM KYLLING ELLER OKSEKØD.
Den japanske risnudler med kylling eller oksekød. Wok stegte udon nudler med grøntsager og yakisoba sauce.
Den thailandske nudel klassiker med kylling. wok stegte ris nudler, æg og grøntsager og jordnødder.
Andebryst eller tigerrejer med sød chili sauce og oystersauce. Broccolli, gulerod, løg, peberfrugt.
Oksekød eller kylling, broccoli, champignon, peber, forårsløg, ingefær, oystersauce, risvin og soya.
VÆLG MELLEM KYLLING ELLER OKSEKØD.
Oksekød med sort peber sauce, løg, basilikum, peberfrugt, champignon, forårsløg, gulerødder.
Ring til os ang. hvilket desserter vi har i dag. Der er altid masser af lækkerier.